За нас

Фирма “Булмед 2002” ЕООД е основана през 2002 г. в град Раковски с цел производство и търговия с мед и пчелни продукти

За нас


Благодарение на сплотения ни колектив и най-вече на качествените ни продукти, фирмата не спира да се развива и до днес. С времето успешната дейност на фирмата създаде благоприятни условия за разширяване дейността и в момента продуктовата гама на “Булмед 2002” ЕООД е изключително разнообразна. Днес тя е една от най-реномираните и бързоразвиващите се компании в България в областта на производството и търговията на пчелен мед , пчелни продукти, плодови и зеленчукови консерви.

Фирмата разполага с модерно оборудван цех и екип, който може да задоволи всеки вкус. Обученият персонал следи и осъществява нужния контрол за изискваното от клиентите качество на продукцията. Фабриката ни разполага с високо технологично оборудване, което може да бъде сертифицирано по съответните стандарти както от фабриката, така и от нашите клиенти.
Работим със системи за контрол на качеството за да гарантираме безкомпромисно качество на нашите продукти!

Благодарение на високия професионализъм, качеството на обслужване, стриктния контрол върху целия производствен цикъл, добрата производствена база, фирмата гарантира високо качество на своите продукти. Ежедневно квалифицирани специалисти се грижат продуктите да излизат с желаното качество, съобразено с изискванията на клиента и действащите европейски регламенти.

Ние използваме само най-висококачествените компоненти и материали и работим изцяло с български пчелен мед, плодове и зеленчуци. Хигиенните стандарти са безкомпромисен приоритет в производствените процеси.

Нашата мисия

Ние постоянно се стремим да разработваме, произвеждаме и продаваме безопасни, иновативни продукти с висока хранителна стойност, като се стремим към възможно най-добро съотношение между качество и цена!

Свежи суровини

в сърцето на Южна България, където растат едни от най-добрите слънчеви плодове и зеленчуци

Оборудване

високо технологично оборудване, което елиминира възможността за производствени грешки

Контрол

работим със системи за контрол на качеството

Качество

ежедневно квалифицирани специалисти се грижат продуктите да излизат с желаното качество